Strygerkollektivet

Vi skaber unikke oplevelser med klassisk musik!

Strygerkollektivet leverer live klassisk musik til en lang række events. Vi garanterer unikke, smukke og nærværende øjeblikke ved at matche de helt rigtige musikere til den enkelte begivenhed. Klassiske musik skaber stil, æstetisk nærvær og elegant stemning til f.eks. brylluppet, vielsen, nytårstaffel, prisoverrækkelse, fødselsdagen, receptionen, jubilæet, begravelsen, gallamiddag osv. Et af nøgleordene ved Strygerkollektivet er fleksibilitet: Vi tilpasser besætningen og skræddersyer repertoiret til hver enkelt begivenhed. Ønsker du violin til bryllup? Eller cello til bryllup?
Kontakt os for at høre nærmere.

Hvem er vi?

Strygerkollektivet består af en lille dedikeret administration samt en lang række talentfulde klassiske musikere fordelt i Danmark og Sverige. Tilsammen garanterer vi nærværende oplevelser lidt udover det sædvanlige med den klassiske musik i fokus.

Strygerkollektivet er en del af Mango Music ApS – som er grundlagt og administreret af musikalske ildsjæle. Med årtiers erfaring som professionelle musikere og event-planlæggere har vi opbygget et kæmpe netværk af musikere som vi er stolte af at repræsentere til en lang række private og offentlige events. Når du kommer i kontakt med Strygerkollektivet bliver du mødt af en person af vores dedikerede administration, der har personlige erfaringer og kvalifikationer fra musik- og eventbrancen til at finde de bedste musikere til dit næste event. 

I 2016 grundlagde vi Jazzkollektivet med idéen om at give unge jazztalenter et bæredygtigt vækstgrundlag i en ellers svær branche. Senere fulgte Popkollektivet (2019) og i 2020 blev grundstenene til Strygerkollektivet lagt, da vi oplevede en efterspørgsel på klassisk musik vi ikke kunne efterkomme. I 2021 realiserede vi projektet – efter nøje at have castet en række talentfulde klassiske musikere, som kunne løfte opgaven og garantere det høje niveau. Alle strygerne i Strygerkollektivet er uddannede på konservatoriet – flere med både uddannelser og tournéer i ind- og udland.

I en tid, hvor musik produceres i metermål er vi stolte af at tilbyde 100% håndspillet musik helt uden backing-track og dermed at være med til at skabe bæredygtige arbejdsliv for talentfulde musikere.

Klik her for at høre musikken

Strygerkollektivet spiller i hele Danmark samt Sverige.